Gå til hovedindhold

Flugtkongens Nøglehistorier

En teatralsk vandreforestilling på Fængselsmuseet, der dykker ned i fangen og flugtkongen Carl August Lorentzens spektakulære liv. Forestillingen vises den 18. juni | 20. juni | 22. juni 2024.

• Læs op

Indhold

Følg med Komediehusets dygtige skuespillere og Fængselsmuseets erfarne rundvisere på en uforglemmelig rejse gennem Lorentzens liv, der kulminerede med hans legendariske flugt for 75 år siden.

Dyk ned i de mest fantastiske, sjove og hjertevarme øjeblikke fra flugtkongens bemærkelsesværdige liv, som bliver levende i denne unikke vandreforestilling.

Forestillingens detaljer:

• Sted: Fængselsmuseet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
    • Tidspunkt: 18. juni kl. 16.30 og 19.00 | 20. juni kl. 16.30 | 22. juni kl. 16.30
    • Varighed: 75 minutter
    • Pris: 50 kroner

Skrevet af Thomas Nielsen & Andreas Brahm Nielsen fra Teatret Komediehuset, i tæt samarbejde med Fængselsmuseet.

Tag med på en rejse tilbage i tiden og oplev Flugtkongens Nøglehistorier. Et unikt møde mellem historie og teater, der vil berige og underholde dig i 75 minutter.

Køb din billet her: