Onsdagstaler online

Trænger du også til at se andre mennesker? Trænger du til at blive inspireret af andet end genudsendelser og fællessang? Nu har du muligheden for igen (næsten) at komme ind på museet.

Museum Horsens inviterer hver onsdag i februar kl. 16.30 (uge 7 undtaget) indenfor til onsdagstaler på nettet. Museets dygtige inspektører vil fra deres hjemmekontorer fortælle Horsens Historier – direkte hjem til dig i din lænestol. Det eneste du skal gøre er at tænde for din computer, klikke ind på et tilsendt link og så ellers sætte dig godt til rette.

”Vi har igennem det seneste år haft fokus på at udvikle nye formidlingstilbud. Vi synes, at det er særdeles vigtigt, at vores inspektører er i tæt kontakt med vores gæster – uanset om vi har åbne eller lukkede museer. Med det her format vil der igen være lejlighed til at se hinanden og at tale sammen” udtaler museumschef Merete Bøge Pedersen.

Foredragsrækken er som følger:

Den 3. februar, "Horsens i 1960'erne", ved museumschef Merete Bøge Pedersen

Den 10. februar, "Fangedragter i Fængslet", ved museumsinspektør Anne Katrine Nagel Christensen

Den 24. februar, "Fængslet i Horsens", ved museumsinspektør Rasmus Barslund Grønbæk

Den 3. marts, "Skatten på Enner Mark", ved museumsinspektør og arkæolog Lars Pagh

Det er gratis at deltage i arrangementerne, og der er sat tid af til at sikre, at alle kommer godt ind i den specielle foredragssal. Tilmeld dig på: horsensmuseum@horsens.dk, så får du tilsendt en mail med et link, som fører dig direkte ind i et skatkammer af sandfærdige historier.