Fængselsmuseet efter lukketid

Kom med på en stemningsfyldt tur rundt i Fængselsmuseet efter lukketid. Mandag – fredag i uge 42 begiver vi os ud i mørket kun udstyret med lygter i hånden.

Vi rejser tilbage til tiden før elektricitet blev lagt ind i fængslet i 1908. Kun udstyret med flagermuslygter i hånden går vi rundt i det mørke museum og hører blandt andet om korporlig afstraffelse og den sidste henrettelse med økse.

Denne særlige rundvisning foregår fra mandag til og med fredag i uge 42. Dagligt afholdes to rundvisninger med start kl. 17.00 og 18.30.

Rundvisningen tager en time, og da det foregår uden for museets åbningstid, vil det ikke være muligt at færdes på egen hånd rundt i museet – hverken før eller efter rundvisningen.

Rundvisningen anbefales til personer over 12 år.

Læs nærmere og køb billetter her