Bognyhed: Lars Bjørneboe "En byvandring gennem Horsens"

Med bogen ”En byvandring gennem Horsens” i hånden kan læseren selv gå en tur igennem Horsens og dykke ned i byens spændende historie.

En by er ligesom et koralrev: de ældste dele i midten – og de yngste yderst. Med den nye bog i hånden kan man nu selv på opdagelse i Horsens. Tidligere rektor for Horsens Statsskole, Lars Bjørneboe, står bag tekst og tegninger i denne spændende og lettilgængelige guide. Den nye guide er et must for enhver, der har interesse for byen og dens historie. Over 80 sider er der rigelig med inspiration til en tur på alt fra en time til en hel dag – afhængig af hvor længe man gør holdt ved de forskellige steder og hvor mange kopper kaffe, der bliver brug for undervejs.

Rigtig god fornøjelse.

Bogen koster kr. 35,- og kan købes på Horsens Museum, Sundvej 1A (når museet genåbner efter Corona-nedlukning)